賬號:
密碼:
免費注冊
立足英語音標,面向中小學英語學習全過程!
您的位置:文章 隨堂試題 北京東城區(南片)七年級英語下期末試卷(附答案)

香港六合彩137期老百姓心水特码:北京東城區(南片)七年級英語下期末試卷(附答案)

全老師    時間:2018-05-28 17:07    訪問1071次 有用[0] 無用[0] 舉報
東城區(南片)下學期七年級期末考試
英語試卷
本試卷滿分 100 分,考試時間 100 分鐘。
聽力理解(共 30 分)
 一、聽錄音,選出你所聽到的單詞。每個單詞你將聽兩遍。(共 5 分,每小題 1 分)
1. A. right B. light
2. A. here B. hair
3. A. shout B. short
4. A. choose B. chose
5. A. Kate B. kite
二、聽錄音,選出與你所聽到的內容相符的選項。(共 5 分,每小題 1 分)
6. A. You can come too. B. Yes, I’d love to. C. It’s going to be great.
7. A. It’s beautiful. B. I love his music. C. Well, I like both.
8. A. It took three weeks. B. Three weeks ago. C. For three weeks.
9. A. She was friendly. B. She was in primary school.  C. She liked singing.
10. A. That’s right. B. You’re welcome. C. Certainly.
三、聽對話,從下面各題所給的  A、B、C    三幅圖片中選擇與對話內容相符的圖片。每段對 話你將聽兩遍。(共 5 分,每小題 1 分) 
四、聽對話,根據對話的內容,從下面各題所給的  A、B、C    三個選項中選擇最佳選項。每 段對話你將聽兩遍。(共 10 分,每小題 1 分)
請聽一段對話,完成第 16 至第 17 小題。
16. Where does the woman want to go?
A. To the Science Museum. B. To the bank. C. To the post office.
17. How is she going there?
A. On foot. B. By bus. C. By taxi.
請聽一段對話,完成第 18 至第 19 小題。
18. Why is Li Ming going to America?
A. Because his father works there.
B. Because he wants to learn English.
C. Because his father has some friends there.
19. What is Li Ming looking forward to?
A. Eating American food.
B. Going to Disneyland.
C. Making new friends.
請聽一段對話,完成第 20 至第 22 小題。
20. Where did the woman go at the weekend?
A. To a city. B. To the beach. C. To the National Park.
21. What was the weather like at the weekend?
A. Sunny. B. Cloudy. C. Rainy.
 
22. What did the man do on Sunday?
A. He took an exam. B. He went over lessons. C. He went swimming.
請聽一段對話,完成第 23 至第 25 小題。
23. How many kilos of apples does the man want to buy?
A. One. B. Two. C. Six.
24. How much are the bananas?
A. Sixteen yuan a kilo. B. Ten yuan a kilo. C. Eight yuan a kilo.
25. What fruit can’t the man buy in the store?
A. Strawberries. B. Oranges. C. Pears.
五、聽對話,根據所聽到的對話內容和提示詞語,將所缺的關鍵信息填寫在相應位置上。對 話你將聽兩遍。(共 5 分,每小題 1 分)
Lost Item Report(失物報告單)
Owner name: Jenny     26  
Phone No.: 83690390
Date lost:     27 30th
Things lost: A handbag with      28 yuan, ID card, several bank cards and a new purple 29 in it.
Colour:     30  
知識運用(共 22 分) 六、單項填空(共 12 分,每小題 1 分)
從下面各題所給的 A、B、C、D    四個選項中,選擇可以填入空白處的最佳選項。
 
 
A. Last year B. Next Sunday C. For two months D. Ten days ago
37. There a computer on every desk in the future.
A. has B. will be C. will have D. is
38. Lily some presents for her friends when she was in London last month.
A. buy B. buys C. is buying D. bought
39. ― is that T-shirt?
―Sixty-eight yuan.
A. How much B. How many C. What size D. What colour
40. David from London and he is British.
A. come B. coming C. came D. comes
41. There isn’t in the box.
A. anything B. something C. everything D. nothing
42. ―Did he to work by bus yesterday?
―Yes, he did.
A. go B. went C. goes D. going
七、選詞填空。(共 10 分,每小題 1 分)
but, difficult, animals, early, rice, left, hand, another, strange, living
Dear Wu Bin,
I’m getting really excited about your visit. I must say, life is really different here. English people do some very     43 things!
In the UK, people drive on the    44   . You have to remember this when you cross the road. In China, if you want a taxi, you can just put your 45 out. Well, here you must go to a special place and wait in line.
Shopping is 46 on Sundays. The shops close 47 It seems like you can’t buy anything after six o’clock in the evening.
You asked about      48 in an English house. The most difficult thing is using a knife and fork. But you can use chopsticks if you want. I live with Mr and Mrs Johnson. They have a cat, a dog and two rabbits. Well, can you imagine (想象), the other day, all four      49 were running around in the kitchen?
    50 thing, people drink cold water all the day and they drink tea with milk! They don’t have     51 with every meal, and they put carpet(地毯) all over their houses.
Life here is strange,     52 I’m enjoying it. Lots of love and see you soon.
Li Ming
 
閱讀理解(共 30 分) 
八、閱讀下列短文,根據短文內容,從短文后各題所給的  A、B、C、D    四個選項中,選擇 最佳選項。(共 20 分,每小題 2 分)

When I am older, I’m going to go to college. I’m going to get a good job and have lots of money. I’m going to travel a lot. I’m going to visit China because I think it is a very interesting country.
 
I’m going to go to college and I’m going to study to become an English teacher. I’m going to travel a lot but I’m not going to live in another country. I’m going to live in a nice house with my family.
 
When I leave school, I’m going to go to college and I’m going to study other languages. I’m going to live in Africa and I’m going to help poor people there.
 
I’m going to be an actress. I’m going to go to a special school for actors.
I’m going to study a lot and work hard. One day, I’m going to be rich and famous! I’m going to live in a big house in California in the United States.
53. Where is Alison going to live?
A. In China. B. In Africa.
C. In the United States. D. In England.
 
54. Why is Steven going to Africa?
A. To travel. B. To study other languages.
C. To go to college. D. To help the poor people there.
55. Who is going to be an English teacher?
A. Mark. B. Lisa. C. Steven. D. Alison.
B
It was a cold winter morning on February 22, 1732. In a Virginia village, a baby boy was born. The baby’s name was George Washington.
As little George grew up, he loved the farm and all of the animals. He loved his horse best of
 
all.
 
George went to a small country school. He worked very hard. He was one of the smartest(聰
 
明的) students. George was also the most honest (誠實的) boy in school. George liked to read and to write. He liked numbers. But he liked to make maps and measure(測量) land best of all. This is called surveying(勘測,測繪). George practiced by measuring the vegetable gardens on his farm.
 
C
What was school like in the late 1800s? Would you like to know? To start with, imagine everyone in school sharing only one teacher and one classroom.
In the 19th and early 20th centuries, most American students went to a one-room school. One teacher taught all the students in the school, from the first to eighth grades. A large class may have more than forty students, while a small class may have only five or six students. The youngest
 
children sat in the front, while the oldest students sat in the back. The teacher usually taught reading, writing, math, history, and geography. Students tried to remember all the things they learned.
The classroom of a one-room school looked much like your own. The teacher’s desk was at the front of the room, however, and there would have been a wood-burning stove (爐子). During the winter months the teacher would get to the school early to start a fire, so the room would be warm for the students.
In Honeoye Falls, New York, there is a  one-room schoolhouse and children today can  experience the life as a student in the late 19th century. For a week during the summer, they wear 19th century clothes and learn in the way children learned more than a hundred years ago.
59. How many teachers were there in a one-room school?
A. One. B. Six. C. Eight. D. Forty.
60. The underlined word “experience” means “ ”.
A. feel B. see C. believe D. tell
61. What can we learn about one-room school from the passage?
A. Each class had the same number of students.
B. In New York some students still go to one-room school.
C. The teacher not only taught but also took care of the students.
D. The classroom of a one-room school looked different from ours.
62. What’s the passage mainly about?
A. What were teachers like in the 19th century?
B. What was school like in the 19th century?
C. How did students learn in the 19th century?
D. How did children get to school in the 19th century?
九、閱讀短文,根據短文內容回答問題。(共 10 分,每小題 2 分)
In 1969, John Rendall and his friend Anthony Bourke saw a cute little baby lion in a shop in London. They took him home and called him Christian. John and Anthony looked after Christian very well. They took him for walks and played with him every day. They drove him around the city in their car and even took him to the beach.
Christian lived with John and Anthony happily for about a year. He was never angry and he was not dangerous. However, he grew quickly. Soon, he became very big. He was very strong and heavy, too. Clearly, he could not live with John and Anthony any more, so they took him to Africa. At first, it was not easy, but slowly, he learned and did well.
After a year, John and Anthony went back to Africa. They wanted to see Christian again. But would Christian remember them? It took a long time, but they finally found Christian with a few other lions. What happened? Christian walked over slowly. Then suddenly, he recognized them! He ran over and jumped up on them. He didn’t hurt them. He hugged them warmly. They couldn’t
 
believe it.
John and Anthony visited Christian again a few years later. Christian was with other lions and his babies this time. He still recognized them and ran over, but he was too big and he knocked them down easily. John and Anthony were sad to leave him, but they were also happy to see Christian live freely in Africa.
63. What did John and Anthony do when they saw the baby lion?
64. How long did Christian live with John and Anthony?
65. Why did they take Christian to Africa?
66. Was it easy for Christian to live in Africa at first?
67. How many times(次數) did John and Anthony go to see Christian?
書面表達(共 18 分) 十、完成句子(共 8 分,每小題 2 分)
根據中文意思完成句子。
68. 我擅長踢足球。
I playing football.
69. 莎士比亞不僅是一個作家也是一個演員。
Shakespeare was a writer an actor. 70. 注意!來了一輛車。
  ! Here comes a car.
71. 你上周乘坐火車去上?;碩喑な奔??
  go to Shanghai by train last week?
十一、文段表達(10 分)
根據中文大意和英文提示詞語,寫出意思連貫、符合邏輯、不少于  50    詞的短文。所給 的英文提示詞語僅供選用。請不要寫出你的校名和姓名。
72. 假如你叫李華,最近和美國朋友 Jim 通過郵件談論各自的校園生活,他想了解一些你 上小學時的事情。請你根據他的問題回復郵件。
提示詞語:do one’s homework,help,play,happy
  
To Jim
From Li Hua Subject   My past life Hi! Jim,
I’m glad to hear from you.   
 
Yours, Li Hua
 
【試題答案】
聽力理解(共 30 分) 
一、聽錄音,選單詞。(共 5 分,每小題 1 分)
1. A 2. B 3. A 4. A 5. B
二、聽錄音,選句子。(共 5 分,每小題 1 分) 6. B 7. C 8. C 9. A 10. C
三、聽對話,選圖。(共 5 分,每小題 1 分)
11. B 12. C 13. A 14. B 15. C
四、聽對話或獨白,選擇答案。(共 10 分,每小題 1 分)
16. A 17. B 18. C 19. C 20. C 21. A 22. B 23. B 24. B 25. A
五、聽對話,記錄關鍵信息。(共 5 分,每小題 1 分)
26. Alda 27. May 28. 200 29. watch 30. black
知識運用(共 22 分) 
六、單項填空(共 12 分,每小題 1 分)
31. A 32. A 33. B 34. C 35. D 36. B 37. B 38. D 39. A 40. D 41. A 42. A
七、選詞填空(共 10 分,每小題 1 分)
43. strange 44. left 45. hand 46. difficult 47. early
48. living 49. animals 50. Another 51. rice 52. but
閱讀理解(共 30 分) 八、閱讀短文,選擇最佳選項。(共 20 分,每小題 2 分)
53. C 54. D 55. B 56. A 57. B 58. C 59. A 60. A 61. C 62. B
九、閱讀短文,回答問題。(共 10 分,每小題 2 分)
63. They took him home.
64. For about a year.
65. Because he became very big and he was very strong and heavy.
66. No, it wasn’t.
67. Twice.
 十、完成句子(共 8 分,每小題 2 分)
68. am good at
69. not only; but also
70. Be careful
71. How long did it take you to
 
書面表達(共 18 分)
 
十一、文段表達(10 分)
72. One possible version:
Hi! Jim,
I’m glad to hear from you. I went to Yu Ying Primary School. It was small but beautiful. Wang Hui and Liu Bo were my first friends. We often went to school together in the morning. After school, we did our homework and helped each other with our lessons. At weekends, we played basketball or had some other games. We really spent a lot of happy time together.
Yours,
Li Hua 文段表達評分標準: 第一檔:(10~9 分)
完全符合題目要求,觀點正確,要點齊全。句式多樣,詞匯豐富。語言準確,語意連貫, 表達清楚,具有邏輯性。
第二檔:(8~6 分) 基本符合題目要求,觀點正確,要點齊全。語法結構和詞匯基本滿足文章需要。語言基
本通順,語意基本連貫,表達基本清楚。雖然有少量語言錯誤,但不影響整體理解。 第三檔:(5~3 分) 部分內容符合題目要求,要點不齊全。語法結構和詞匯錯誤較多,語言不通順,表達不
夠清楚,影響整體理解。 第四檔:(2~0 分)
與題目有關內容不多,只是簡單拼湊提示詞語,所寫內容難以理解。 聽力錄音材料:
1. right 2. hair 3. shout 4. choose 5. kite
6. Would you like to join us?
7. Do you like traditional music or pop music?
8. How long are you going to stay in Shanghai?
9. What was your first friend like?
10. Can you tell me the way to Wangfujing Dajie?
11. W: Whose camera is this?
M: It’s Tony’s.
12. W: Which club are you in, Daming?
M: I play table tennis, so I am in the Table Tennis Club.
13. W: What are they doing?
M: They are shaking hands.
14. W: Listen. Who is playing the violin?
M: Maybe it’s Mr White. I’m not sure.
 
15. W: Will people do heavy jobs in the future?
M: No. Machines and robots will do heavy and difficult jobs and people will have a lot of time to relax.
16. W: Excuse me. I need to go to the Science Museum. Can you tell me how to get there?
M: Sure. Walk down Park Road. Then turn left into Flower Street. W: Flower Street?
M: Yeah. Go down the Flower Street and the Science Museum is on the left, next to the bank. It’s opposite the post office.
W: Can I take a bus?
M: Yes. You can take a No. 10 bus there. The bus stop is over there. W: OK. I’ll take a bus, Thanks very much.
M: You’re welcome.
17. W: What are you going to do this summer, Li Ming?
M: I’m going to visit America.
W: Wow! That’s a long way. Why America? M: Because my father has got friends there. W: Oh, that’s good.
W: Are you going to go to Disneyland? M: I don’t want to go there.
W: So what are you looking forward to?
M: Lots of things. I’m looking forward to making new friends, and to speaking English. W: And are you looking forward to American food, too?
M: Er no, not really.
18. M: Hi, Jenny, did you have a good weekend?
W: Yes, it was fantastic. We went to the National Park and went walking in the mountains. M: Great. How was the weather?
W: Fine. There wasn’t a cloud in the sky. We could see for miles from the top. What about you, what did you do?
M: On Saturday, I went to the beach with my family. We swam there. But on Sunday, I stayed at home and went over lessons. You know, I am going to take an English exam.
W: It’s on Friday, isn’t it? M: Yes. Five days to go. W: Good luck!
19. W: Can I help you?
M: Yes. I’d like some apples, please. Some of the green ones. How much are they? W: Sixteen yuan a kilo. How many kilos of apples would you like?
M: Two kilos.
W: OK. What else would you like?
 
M: And some bananas. How much are they?
W: Ten yuan a kilo. How many would you like? M: Six. Have you got any strawberries?
W: Um... no, we haven’t. We had a few last week, but there aren’t many strawberries at the moment. But we’ve got some nice oranges. And the pears are fresh too.
20. M: Good morning, madam. Can I help you?
W: Yes. I lost my handbag on the train from Shanghai to Beijing. M: When did it happen?
W: Last Friday. May 30th.
M: Is there much money in the bag?
W: No, only two hundred yuan. There was also my ID card and several bank cards. M: OK. What else?
W: I had a new purple watch in it. M: What color is your handbag? W: Black.
M: Madam, may I have your name?
W: Jenny Alda. Alda, A-L-D-A. And you can call me at 83690390. M: OK. We’ll call you when we find it.
W: Thank you very much. M: You’re welcome. 
您當前不能回復,請在本頁面左上角選擇注冊或登錄!
點擊發布文章
相關閱讀
Copyright @ 2017-2020 六合彩一百三十第9期 www.jasuo.icu All Rights Reserved 六合彩一百三十第9期 版權所有
河北时时开奖结果 快速时时是官方吗 二八杠游戏安卓下载 足球魔方 比分直播足球 亚博的pt电子 麻将技巧 最好用的彩票计划软件下载 重庆时时彩后一技巧 球深比分网即时比分007 篮球实时比分直播 押龙虎技巧 pt电子游戏app下载 竞彩500 最新时时彩平台排行榜 飞艇计划6码神器